EDIT: Header?!

27.04.2016 kl. 09:01

Ledsen J, jag försökte laga en header men fick den inte att bli rätt storlek. Men jag har inte gett upp hoppet (ännu)! Ska ge det ett nytt försök senare.

Tack för att du är så engagerad ;)

Någon som ge en headernybörjare lite goda råd?

(så här kanske headern ser ut. En vacker dag.)

 

EDIT: JAAAA det lyckades! Tack Sussi för tipset! Picmonkey.com är dagens vinnare!

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
Bruka själv använda sidan picmonkey. Där kan du skala den till rätt storlek :)
Sussi27.04.16 kl. 11:20
Av någon anledning får jag inte picmonkey att fungera på min dator. Kanske om jag klappar den snällt och överöser den med komplimanger? Så fick jag symaskinen att funka på hankkatimmarna i lågstadiet :D
27.04.16 11:43

En blogg om att känna - ibland lite för mycket.

Här skriver jag för att vädra mina egna tankar och upplevelser som högkänslig person, men  också för att nå ut till andra högkänsliga och speciellt den som ännu inte vet om sitt anlag och hur det påverkar tillvaron.

Jag delar gärna med mig av bitar ur mitt eget liv men är lika nyfiken på att höra andras livsberättelser. Så om du känner för att dela med dig, texter, konstverk, din blogg etc. så får du gärna kommentera ett inlägg.

Det blir personligt, det blir stort, det blir komplext och stundvis både klyschigt och överdramatiskt, men jag låter det vara. Allt är trots allt skrivet för den goda sakens skull, med såväl hjärta som med själ.

 

(Instagram @fliffi)

 

Bloggar av intresse:

http://katsekohtivaloa.blogspot.fi

http://enhorningstankar.ratata.fi/blogg/

http://livetefter30.ratata.fi/blogg/

 

Kategorier

Senaste kommentarer

07.09, 17:03Bemöta negativitet av Martin
12.03, 10:35Things to live by av Sussi
15.06, 13:34Att vara social och högkänslig av Ganska anonym typ